Welkom. U bent op dit moment niet ingelogd. Klik hier om te registreren.  
High-Definition TV over een DSL..
Copperjet 810 en 820 modemrevie..
KPN provider Planet begaat blun..
Storing KPN in Nijmegen en Amst..
Werkzaamheden KPN in Delft
Werkzaamheden Fiberworld
De huidge poll
USB Router
Afstand wirelessmodem en USB-ad..
XS4ALL allergisch voor KPN ADSL..
 
   
 
 
 
   

Wat heeft uw voorkeur: de prijs van uw DSL-lijn omlaag, of de lijnsnelheden omhoog?
Voor mij graag hogere snelheid tegen dezelfde prijs.
De snelheden zijn wel best zo; de prijs moet omlaag.
Prijs en snelheid zijn in mijn ogen in evenwicht.

 
Nieuws
 
 
Speciale actie: Computer Idee doet niet moeilijk over Computers. Nu 12 nummers voor maar €12.50! (Dat is ruim 35% korting.) www.computeridee.nl

Nu ook prijsslag bij dure ADSL-abonnementen
Woensdag 24-9-2003 08:00 | Bron: Telegraaf | Auteur: Redactie

Tot voorheen werd door enkele providers enkel gestunt met de prijs van 'lite' ADSL. Tiscali gooide eergisteren de knuppel in het hoenderhok door ook de duurdere abonnementsvormen (op basis van het eigen netwerk), drastisch in prijs te verlagen.

Beide producten (Family 2Mb en Live 3Mb) zijn ongeveer 50 procent goedkoper dan bij andere aanbieders, namelijk €29,95 en €39,95 per maand. Concurrent Freeler overweegt echter om op korte termijn te reageren met prijsverlagingen. XS4ALL, dat veel intensieve internetgebruikers tot haar abonnees telt, is vooralsnog niet van plan mee te gaan in de prijsslag. Deze KPN-dochter wil zich op kwaliteit van haar dienstverlening onderscheiden.

Tiscali maakt gebruik van een eigen net in Nederland dat onderdeel is van haar internationale netwerk. Dit netwerk voorziet in de bandbreedte die nodig is om hoogwaardige diensten zoals muziek- en filmdiensten en, gaming en op termijn telefonie te leveren. Op de plekken waar Tiscali nu nog geen dekking heeft, biedt zij ADSL via het reguliere KPN-netwerk tegen een lager tarief dan de concurrentie aan.
 

 
Van EricJH op 25-09-03 om 01:10
Cool, ik doe nu met twee huisgenoten (studentenhuis 10m personen) een ADSL verbinding. Voor de toekomst is een drastische verhoging van de bandbreedte alleen maar interessant.
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een reactie te geven.
Hiervoor moet u zich wel eerst registreren.