Welkom. U bent op dit moment niet ingelogd. Klik hier om te registreren.  
KPN verhoogt uploadsnelheden AD..
High-Definition TV over een DSL..
Copperjet 810 en 820 modemrevie..
Storing KPN in Nijmegen en Amst..
Werkzaamheden KPN in Delft
Werkzaamheden Fiberworld
De huidge poll
USB Router
Afstand wirelessmodem en USB-ad..
XS4ALL allergisch voor KPN ADSL..
 
   
 
 
 
   

Wat heeft uw voorkeur: de prijs van uw DSL-lijn omlaag, of de lijnsnelheden omhoog?
Voor mij graag hogere snelheid tegen dezelfde prijs.
De snelheden zijn wel best zo; de prijs moet omlaag.
Prijs en snelheid zijn in mijn ogen in evenwicht.

 
Nieuws
 
  Allied introduceert vier nieuwe ADSL producten
Dinsdag 20-5-2003 10:24 | Auteur: Redactie

Allied Data Technologies, een modemfabrikant van eigen bodem, brengt een viertal nieuwe modems op de markt. Het bijzondere aan deze modems is dat ze direct te gebruiken zijn op alle DSL-netwerken in Nederland en Belgë.

Het gaat om de vernieuwde CopperJet 810 (ADSL router voor PSTN Annex A), de CopperJet 811 (ADSL router voor ISDN Annex B), CopperJet 820 (ADSL router inclusief 4-port ethernet switch voor PSTN Annex A) en de CopperJet 821 (ADSL router inclusief 4-port ethernet switch voor ISDN Annex B).

Aan de CopperJets is een webinterface toegevoegd die de configuratie moet vereenvoudigen. Daarnaast levert Allied Data bij de nieuwe routers gratis een beveiligingssuite, bestaande uit Stateful Inspection Firewall, NAT (een protocol die zorgt voor het vertalen van een IP-adres op een intern netwerk naar een IP-adres op een extern netwerk) en Intrusion Detection.

De nieuwe routers zijn uitgerust met een monitor tool waarbij firmware geup- of gedowngrade kan worden en waarbij een nieuw configuratiebestand (profiel) naar de router kan worden verzonden of uit de router kan worden gehaald. De producten bieden ondersteuning voor alle gebruikte DSL protocollen zoals RFC2684/1483, PPPoA, PPPoE en IpoA. In Nederland worden de Copperjets onder andere door Demon Internet bij een ADSL-abbonement verkocht.
 

 
Er zijn nog geen reacties geplaatst.