Welkom. U bent op dit moment niet ingelogd. Klik hier om te registreren.  
Terschelling als eerste waddene..
XS4ALL's klanten hebben geen to..
KPN werkt aan 'DirectADSL' en s..
Storing bij Demon Internet
Storing bij Planet Internet
Storing bij TweakDSL
KPN gaat snelheid ADSL wederom ..
USB Router
Problemen net Ericcson installa..
XS4ALL allergisch voor KPN ADSL..
 
   
 
 
 
   

Is uw draadloze netwerkverbinding beveiligd?
Ja, ik gebruik WEP encryptie.
Ja, ik gebruik een andere encryptietechniek.
Nee, mijn netwerk heb ik niet beveiligd.
Beveiligd? Is dat niet standaard zo dan?

 
Nieuws
 
  Sitenieuws: Changelog #1
Vrijdag 26-9-2003 18:35 | Auteur: Redactie

26-09-2003 | Shared MailSystem & Ad's
Vandaag zijn twee nieuwe systemen actief geworden. Shared Mailsystem verzorgt al het uitgaande e-mail verkeer. Letterlijk alle mailtjes worden vanaf nu met een standaard template verzonden, en de mail wordt netjes per user gearchiveerd. Het tweede systeem zorgt ervoor dat er vanaf nu textads op de site getoond kunnen worden.

04-09-2003 | Bug in provider dossiers
Als gevolg van een probleem in het systeempje dat de provider dossiers samenstelt, is het een paar dagen niet mogelijk geweest om de dossiers te bekijken. Het probleem is nu verholpen; alles zou weer naar behoren moeten werken.

10-08-2003 | @Live vervangen door Reviews & Features
Het onderdeel @Live is van de site afgehaald, omdat het weinig toevoegde (en bovendien zaten er fouten in..). Daarvoor in de plaats 'Reviews & Features', dat op de achtergrond al bestond, maar waarvoor nog geen menuitem was gemaakt.

29-07-2003 | Nieuwe storingen & forum
Geregistreerde leden kunnen vanaf vandaag met een simpel formuliertje storingen melden. Het forum is vanaf vandaag voor alle bezoekers opengesteld.

18-07-2003 | Providerlijst
Paar verbeteringen aangebracht bij het abonnementenlijstje van providers. Bovendien kan je nu opvragen wie een bepaalde provider gereviewed heeft.

11-07-2003 | Forum
Voor geregistreerde leden is het forum bij wijze van test opengesteld. Het zelf ontwikkelde forum is dan ook nog 'beta'.

11-07-2003 | Style & UBB Parsing
Lettertype van de normale tekst aangepast, tekst van reacties springt iets in voor de duidelijkheid en de mogelijkheid toegevoegd om UBB code in reacties te gebruiken.

10-07-2003 | Profielen bekijken
Elke geregistreerde gebruiker van DSLDesk heeft een profiel. Wanneer je op de naam van een gebruiker klikt in reacties e.d., dan krijg je vanaf vandaag het betreffende profiel te zien. Een voorbeeld staat op http://www.dsldesk.nl/bekijkProfiel/1. Later zal het profiel verder uitgebreid worden.

27-06-2003 | Providers beoordelen
Het is vanaf nu mogelijk op providers die een zogenaamd 'providerdossier' hebben te beoordelen. Zie voor een voorbeeld: http://www.dsldesk.nl/Providers/1. Overigens kunnen alleen geregistreerde leden providers reviewen.

24-06-2003 | Nieuwe tabellen
De layout van de tabelletjes zoals die tot nu toe gebruikt zijn paste eigenlijk niet in het design van de site. Zaterdag zijn twee tabel-layouts bedacht, en die worden vanaf nu geimplementeerd.

19-06-2003 | Bug in reactiesysteem
Door een fout in de SQL-code van het reactiesysteem werden niet alle reacties netjes getoond. Inmiddels is dat verholpen.
 

 
Er zijn nog geen reacties geplaatst.