Welkom. U bent op dit moment niet ingelogd. Klik hier om te registreren.  
Terschelling als eerste waddene..
XS4ALL's klanten hebben geen to..
KPN werkt aan 'DirectADSL' en s..
Storing bij Demon Internet
Storing bij Planet Internet
Storing bij TweakDSL
KPN gaat snelheid ADSL wederom ..
USB Router
Problemen net Ericcson installa..
XS4ALL allergisch voor KPN ADSL..
 
   
 
 
 
   

Is uw draadloze netwerkverbinding beveiligd?
Ja, ik gebruik WEP encryptie.
Ja, ik gebruik een andere encryptietechniek.
Nee, mijn netwerk heb ik niet beveiligd.
Beveiligd? Is dat niet standaard zo dan?

 
Adverteren op DSLDesk
 
  DSLDesk.nl biedt informatie en content rondom breedband internetaansluitingen, waarbij op de technieken (A)DSL en WiFi de focus ligt. De website biedt verschillende interessante onderdelen: een overzicht van nederlandse DSL providers, actueel breedband gerelateerd nieuws, storingsmeldingen en een discussieforum. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich gratis te registreren om deel te nemen aan interactieve onderdelen, zoals het forum. Ook ontvangen leden de electronische nieuwsbrief.

DSLDesk biedt diverse mogelijkheden die de marketing en verkoop van uw producten en/of diensten bevorderen. Uitgangspunt is daarbij dat de bezoeker uw advertentie niet als vervelend ervaart (wat op veel websites helaas wel het geval is), want dat heeft een negatief effect op uw campagne. De voornaamste advertentievorm biedt u de mogelijkheid tekstuele advertenties te plaatsen boven diverse pagina's op de website. Daarnaast is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in de nieuwsbrief.

Een tekstuele advertentie kan twee volle regels beslaan. Uw advertentie wordt opgenomen in de roulatie en in de betreffende maand op minimaal een kwart van de pagina's getoond. Gemiddeld zien dan per maand 5000 unieke bezoekers uw advertentie. Uiteraard kan op de advertentie geklikt worden, zodat uw website in een nieuw venster verschijnt.

Wanneer u meer informatie wenst over adverteren op DSLDesk, dan kunt u contact opnemen met dhr. Vlasveld via info@dsldesk.nl.